Ügyfélszolgálat: info@dirtydream.hu / Diszkrét szállítás

Ügyfélszolgálat: info@dirtydream.hu / Diszkrét szállítás

LELO Sona - hanghullámos csiklóizgató (pink)

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató, mely különleges, a szex-eszközök terén eddig ismeretlen, teljesen új hanghullám technológiával készül!Luxus minőségű, anatómiailag megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges erőteljes pulzáló, ritmikus, hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet!Egy egyedülálló CSIKLÓ SZONÁR, mely teljesen megremegteti a csiklót, ahogy a hanghullámok rezgése levegőhullámokat gerjeszt és az erőteljes vibráláson túl, szívó-élmény is tapasztalható!Mindemellett a kényeztető maximálisan bőrbarát, bársonyos tapintású szilikon borítással készül, így az érzékenyek is bártan használhatják. A fémes csillogású anyagberakás pedig igazán exkluzív megjelenést ad.Vízálló, így egyszerűen tisztítható és az újratölthető, akkumulátoros kialakításnak köszönhetően az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnunk.A hajlított formának és a tölcsérszerű szívó-rezgő csőnek köszönhetően ideális fogást és könnyed hozzáférést nyújt a csiklóhoz.

A gombok is egyszerűen vezérelhetőek egy hüvelykujjal.Működési elv:

A kényeztetőn található kis tölcsér mélyén egy vékony szilikon-hártya húzódik, melyre egy kis belső motor kalapácsszerű ütéseket mér, ezáltal az megremeg, mozgásba lendül, rezgésre gerjed. Így keletkeznek a hanghullámok, melyek levegőhullámokat és rezgéseket generálnak maguk körül, amik aztán intenzív kényeztetést, lüktetést adnak a csiklónak.Vezérlés:

A terméken 3 gomb található.

A bekapcsoláshoz a + és mínusz gombok együttes lenyomva tartása szükséges, amíg fel nem villan egy kis LED-fény. Ezt követően a + jel egyszeri lenyomásával már életre is kel Csikló Szonárunk.

A középső gombbal váltogathatunk a 8 lüktető ritmus között.

A + és – jelekkel pedig fokozhatjuk, vagy csökkenthetjük az adott lüktetés erősségét, intenzitását.Főbb tulajdonságok:

-egyedülálló hanghullám technológia

-lüktető-szívó stimuláció

-alap zajkibocsátás kevesebb, mint 50dB

-mozgatásnál, erősség fokozásnál hangosabb működés

-anatómiai forma

-bőrbarát, minőségi anyagok

-bársonyos tapintás

-3 gombos vezérlés

-kézbe simuló dizájn

-extra erős stimuláció

-erősebb stimuláció, mint levegő-hullám technológia esetén

-8 lüktető mód

-állítható lüktetési erősség + és – jelekkel

-USB-ről újratölthető akkumulátor (Li-Ion 530mA, 3,7V)

-vízálló, könnyen tisztítható

-méret: 11 x 5,5 x 3,6cm

-tölcsérnyílás belső átmérője: 1,1cm

-pink színAnyaga: ABS, orvosi szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt. 

Használati útmutató letöltése (PDF) 

28 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről